Nieuws

Het laatste nieuws over wijzigingen en ontwikkelingen binnen Mindmelters vindt u op deze pagina.

08-13: Officeel reseller van Mollie B.V.

Met genoegen kunnen wij u mededelen dat Mindmelters per 13-08-2015 is toegevoegd aan het reseller programma van Mollie.nl. Met deze partner hoopt Mindmelters haar klanten een optimale ervaring te kunnen bieden in het ontvangen van betalingen. Maikel Doezé: Mollie is al jaren dé pionier van online betalingsverkeer. Mollie deelt de zelfde bedrijfswaarden als Mindmelters: Zo werkt men met de hoogte veiligheidseisen, is de software eenvoudig in gebruik en hoeven klanten zich niet te verbinden aan vaste contracten met maandelijkse kosten. Een perfecte match dus!

Over Mollie B.V.: Mollie is pionier in online betalingen en faciliteert betalingen voor meer dan 15.000 bedrijven. In een notendop kan je bedrijf via Mollie met enkel een paar klikken al online betalingen ontvangen vanuit de hele wereld. 

05-09: Realisatie koppeling Goedgeplaatst.nl

Met genoegen kunnen wij u mededelen dat Mindmelters per 09-05-2015 is toegevoegd aan partner programma van Goedgeplaatst.nl. Met deze nieuwe functionaliteit is het mogelijk uw producten binnen de producten manager automatisch door te plaatsen naar Marktplaats.nl.

05-03: Realisatie koppeling Kentekenregister RDW

Met genoegen kunnen wij u mededelen dat Mindmelters per 03-05-2015 toegang heeft gekregen tot het Kentekenregister van de RDW. Deze nieuwe functionaliteit maakt het zoeken van voertuig informatie mogelijk binnen de Mindmelters frontoffice en backoffice.

02-26: Migratie backoffice voltooid!

Afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met de migratie van de laatste klanten naar onze nieuwe backoffice. Deze migratie is intussen afgerond en ook de laatste klanten maken vanaf nu gebruik van de volledig nieuwe backoffice. Zoals u tijdens de migratie heeft vernomen is uw oude systeem nog steeds beschikbaar via de aangeleverde link. Naar verwachting zal het oude systeem definitief worden stilgelegd op 1 mei, hierover ontvangt u ter zijnde tijd nog een e-mail met informatie.

01-12: Overname merknaam Marqin

Mindmelters te Arnhem heeft met ingang van 1 december 2014 de bedrijfsnaam Marqin overgenomen. De overname past in de groeistrategie van Mindmelters.

Maikel Doezé: “We willen bedrijven volledig ontzorgen op het gebied van hun online presentatie. Door de bestaande portfolio van Marqin samen te voegen, kan het bedrijf zich op unieke wijze positioneren in de markt en zo voldoen aan de vraag van uiteenlopende eindgebruikers.”

31-10: Release nieuwe backoffice! het vervolg!

Zoals u wellicht vernomen heeft zijn wij dit jaar druk bezig geweest met de ontwikkeling van onze nieuwe backoffice, oftewel: het beheer systeem van de website. Gezien wij het beheer van het volledige systeem in eigen ontwikkeling hebben is dit een behoorlijke klus, maar de eerste resultaten van het nieuwe systeem zijn zéér positief te noemen. Inmiddels zijn de eerste klanten naar tevredenheid gemigreerd naar het nieuwe systeem!

Welke nieuwe mogelijkheden biedt het nieuwe systeem?

Het nieuwe systeem is opgebouwd met gebruiksvriendelijkheid in gedachten. Dit is ook terug te zien in de duidelijke interfaces waardoor de mogelijkheden van het systeem beter benut worden. Ook zijn er nieuwe features toegevoegd, waaronder een basis CRM module, basis Facturatie module en verbeterde product mogelijkheden.

Einde aan woekerprijzen!

Voor 24,99 per maand incl. BTW, uw gehele online presentatie professioneel geregeld. Zonder contract & kleine lettertjes.

Gratis proefperiode

Wij vinden het belangrijk dat ons product bij uw verwachtingen aansluit. Daarom kunt u één maand gratis gebruik maken van onze service. Uiteraard zonder verplichtingen!

Nu klant worden!

Betaalgemak

Betaal veilig & vertrouwd via: