Veelgestelde vragen

Hieronder vind u een overzicht van veelgestelde vragen. Is u vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.

Pay as you go?

U betaalt enkel voor het daadwerkelijke maandelijkse gebruik en bent niet gebonden aan een jaarlijks contract.

Wat zijn de kosten?

Ons pakket is gebaseerd op een licentie van 24,99 euro per maand Incl. BTW. De licentie kan maandelijk worden verlengd door middel van bank overboeking of Ideal betaling.

Ik ben mijn maand licentie vergeten!

Wij houden de gegevens van uw website altijd 2 maand passief in ons systeem. Door een betaling te verichten wordt de website automatisch geactiveerd, zonder verlies van gegevens. U kunt dus weer direct aan de slag!

Is de proefperiode echt gratis?

Ja! U kunt één maand gratis gebruik maken van ons pakket. Hierna kunt u zelf beslissen of u voor een volgende maand wilt verlengen.

Mijn website heeft erg veel bezoekers!

Maakt u zich geen zorgen! Ook op hoge bezoekersaantallen zijn wij voorbereid. Houd u er echter wel rekening mee dat wij ter bescherming van onze andere klanten gebruik maken van een Fair Use Policy.

Verwacht u een grote toestroom aan verkeer, bijvoorbeeld door een landelijke advertentiecampagne, neem dan contact op met onze klantenservice.

Mag ik jullie logo gebruiken op mijn website?

Tenzij anders overeengekomen, is het niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming in welke vorm dan ook gebruik te maken van onze merknaam en/of logo. Onze merknaam is beschermd eigendom geregistreerd bij het Benelux bureau voor de Intellectuele Eigendom te Brussel.

Einde aan woekerprijzen!

Voor 24,99 per maand incl. BTW, uw gehele online presentatie professioneel geregeld. Zonder contract & kleine lettertjes.

Gratis proefperiode

Wij vinden het belangrijk dat ons product bij uw verwachtingen aansluit. Daarom kunt u één maand gratis gebruik maken van onze service. Uiteraard zonder verplichtingen!

Nu klant worden!

Betaalgemak

Betaal veilig & vertrouwd via: